Opdrachtgevers

Vind jouw nieuwe favoriete collega

Goed werk begint met goed en enthousiast personeel. Door een zorgvuldige screening van onze kandidaten en het in kaart brengen van de mogelijkheden, zijn we in staat om de juiste kandidaten voor jouw bedrijf te vinden. Of het nu gaat om vaste krachten of om tijdelijke hulp in nood. Dankzij ons netwerk met de juiste mensen, is een personeelstekort een zorg minder voor jou als werkgever. Geloof jij in de perfecte samenwerking? Wij wel! Neem daarom geheel vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Craft Flex Jobs App

De Craft Flex Jobs App is de spil tussen werkgever en werknemer. De app is gebruiksvriendelijk en het zorgt voor een transparante communicatie over onder andere de werklocatie, urenregistratie, tijdswijzigingen, kledingvoorschriften, betalingen en nog veel meer handigheden. Ben je al klant? Log dan direct in!

Privacy policy van toepassing

Veilig en waterdicht dankzij onze certificeringen

Dankzij verschillende certificeringen zorgen we voor een vertrouwelijke en veilige basis voor een samenwerking met opdrachtgevers uit verschillende branches. Wij beschikken over essentiƫle certificeringen, zoals:

  • NEN 4400-1: met deze norm voldoen wij aan de eisen van een uitzendbureau en leven wij aantoonbaar onze zorgplicht na omtrent (belasting)administratie, verloning en contracten.
  • VCU: met deze norm voldoen wij aan de eisen van een uitzendbureau en leven wij aantoonbaar onze zorgplicht na omtrent veilig en gezond werken. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid (VG) Checklist Uitzendkrachten.

Andere keurmerken waarover wij beschikken zijn onder andere KIWA en StiPP. Wil je meer weten over onze certificeringen en onze visie op de waarde van deze certificeringen? Neem dan contact met ons op.

Complete ontzorging zonder risico’s

Vertrouwen is de sleutel voor de perfecte samenwerking. Daarom nemen wij al jouw zorgen uit handen. Jouw vacature wordt volledig kosteloos gepubliceerd, zodat je pas met ons in zee gaat als de perfecte kandidaat is gevonden.

De perfecte kandidaat is voorzien van de gewenste kennis en ervaring en beschikt uiteraard over een goede dosis enthousiasme. Zoek je iemand die voor een langereperiode in dienst komt, geen zorgen want al onze medewerkers hebben een eigen huisvesting in Nederland. Meer weten over samenwerken met Craft Flex Jobs? Neem vrijblijvend contact op!

Veel verschillende werkgevers

Deze werkgevers gingen jou voor

Neem contact met ons op

Vragen? Neem direct contact met ons op